Het verhuurbedrijf voor trekkers en opleggers

Het verhuurbedrijf voor trailers en opleggers

Over Westland Trailer Verhuur

Elke transportonderneming heeft wel eens voor korte of langere termijn behoefte aan extra transportmaterieel. WTV Westland B.V. heeft een goed onderhouden, jonge huurvloot waarin diverse modellen mogelijk zijn.

Wij zijn gevestigd in het logistiek centrum van het Westland, op Industrieterrein Coldenhove te Maasdijk. Dit bevindt zich direct aan de A20.

WTV Westland B.V.

Onze geschiedenis

Westland Trailer Verhuur werd in 1996 opgericht met het idee om transportbedrijven in drukke tijden te kunnen ondersteunen door ze te voorzien van extra transportmiddelen. De trailers die hiervoor werden gebruikt werden toentertijd aangeschaft naar specificaties en wensen van de klant. Dit ging voornamelijk om trailers die werden gebruikt voor het vervoer van de echte Westlandse producten; groenten, fruit en bloemen.

Hoewel de algehele Westlandse transportsector is gegroeid, is de insteek waarmee Westland Trailer Verhuur werd opgericht eigenlijk onveranderd gebleven. Er zijn sindsdien veel nieuwe klanten bijgekomen en ook onze vloot is vergroot. Naast ruim 50 trailers, zijn vandaag de dag ook trekkers te huur.

Doordat WTV in 2018 is overgenomen door Westland Truck Service, kunnen we nu beide klantenkringen bedienen; nu ook op het gebied van onderhoud van trucks en trailers. De combinatie van onderhoud en verhuur werkt uitstekend en biedt onze klanten alle mogelijkheden. We zijn misschien niet de grootste, maar kunnen daardoor wel onze persoonlijke- en flexibele aanpak blijven garanderen. 

Daarom een trailer of oplegger huren bij Westland Trailer Verhuur

  • Korte of langere termijn huren mogelijk
  • Goed onderhouden, jonge huurvloot 
  • Diverse maten en uitvoering beschikbaar
  • Heldere huurvoorwaarden
  • Vakkundig advies
  • Groot aanbod aan transportmaterieel
Daarom een voertuig huren bij Westland Trailer Verhuur
Goed onderhouden, jonge huurvloot

Is uw interesse gewekt? Heeft u wellicht vragen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Contact