Trekker huren

Trekker huren

Trekker

Een trekker is het voertuig dat een trailer, oplegger of aanhangwagen kan vervoeren en samen de functie van vrachtwagencombinatie vervuld. Het gaat hierbij dus niet om het landbouwvoertuig. Een trekker wordt over het algemeen voor nationaal- en internationaal transport gebruikt om ze breed kunnen worden ingezet. Denk hierbij aan het trekken van trailers en opleggers met variabele laadcapaciteiten. Maar ook voor speciaal transport, zoals zwaar materieel, machines en gevaarlijke stoffen kunnen trekkers uitstekend worden gebruikt. Trekkers kunnen daarbij ook uitgerust zijn met een hijskraan om het laden en lossen gemakkelijker te laten verlopen.

Krachtig en multifunctioneel

De frontstuurcabine is de meest voorkomende variant trekker. Hierbij is de motor onder de cabine geplaatst en kan de cabine vast zitten of kantelbaar zijn. Onze trekkers zijn voorzien van krachtige motoren die mogen worden verwacht tijdens het vervoeren van diverse goederen.

Wij kunnen u voorzien van zowel 2- als 3-assige trekkers. Daarbij zijn onze trekkers voorzien van een slaapcabine. 

Wilt u een trekker huren? Klik dan hieronder op 'reserveren'. U kunt ook contact opnemen via deze pagina. Voor ons overige aanbod kunt u een kijkje nemen bij onze vloot.

Een Trekker huren bij Westland Trailer Verhuur?

Trekker huren

Specificaties Trekker

  • Diverse merken
  • Minimaal Euro 6 klasse
  • 2 & 3-assige trekkers
  • Voor nationaal & internationaal
  • Met slaapcabine

Hoe werkt het huren van extra transportmaterieel?

Beschikbaarheid aanvragen
Op de homepage kunt u gemakkelijk een beschikbaarheidsaanvraag doen voor het gewenste transportmaterieel uit onze huurvloot.

Bevestiging
Eén van onze medewerkers neemt vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op om de beschikbaarheid van het materiaal dat u wenst te huren te bespreken.

Voertuig ophalen
Vervolgens kunt u het transportmaterieel op de afgesproken dag en tijdstip ophalen. We wensen u alvast veilige kilometers!

Ik heb toch nog een vraag

Direct een Trekker huren doet u makkelijk online bij Westland Trailer Verhuur.

Nu reserveren