Schuifzeiloplegger huren

Schuifzeiloplegger huren

Schuifzeiloplegger

Een schuifzeiltrailer- of oplegger wordt ook wel een tautliner genoemd. Ze zijn er in allerlei varianten en kunnen ingezet worden voor uiteenlopende transportactiviteiten. Een schuifzeiltrailer verschilt van de boxtrailer: waar een boxtrailer stevige zijwanden heeft en vast zit, geeft een schuifzeiltrailer u de volledige vrijheid geeft met de uitschuifbare zijkanten. De meeste schuifzeiltrailer hebben schuifzeilen aan beide zijden en zijn ook vaak voorzien van een schuifdak. Dit zorgt ervoor dat de vervoerder de schuifzeiltrailer zowel via de zijkanten als de bovenzijde gemakkelijk en snel kan laden en lossen. Het is een van de meest voorkomende type trailers binnen de transportsector en er kunnen diverse soorten goederen mee worden getransporteerd.

Een prima oplossing voor een moderne transporteur

Moderne transportbedrijven moeten snel kunnen inspelen op de wensen van hun klanten. Ze moeten flexibel zijn en diverse goederen snel en gemakkelijk kunnen vervoeren. Het laden en lossen mag liever niet te lang duren. Een schuifzeiltrailer is voor vrijwel alle doeleinden geschikt en ze kunnen zeer flexibel worden ingezet. Als een reguliere trailer niet geschikt is voor het vervoer van uw goederen, is de schuifzeiloplegger vaak het overwegen waard. 

Wilt u een schuifzeiltrailer huren? Klik dan hieronder op 'reserveren', of neem contact met ons op. Voor ons overige aanbod kunt u een kijkje nemen bij onze vloot

Een Schuifzeiloplegger huren bij Westland Trailer Verhuur?

Schuifzeiloplegger huren

Specificaties schuifzeiloplegger

  • Schuifzeilen aan 2 zijden
  • Inclusief schuifdak
  • Inclusief achterdeuren
  • 3-assige oplegger

Hoe werkt het huren van extra transportmaterieel?

Beschikbaarheid aanvragen
Op de homepage kunt u gemakkelijk een beschikbaarheidsaanvraag doen voor het gewenste transportmaterieel uit onze huurvloot.

Bevestiging
Eén van onze medewerkers neemt vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op om de beschikbaarheid van het materiaal dat u wenst te huren te bespreken.

Voertuig ophalen
Vervolgens kunt u het transportmaterieel op de afgesproken dag en tijdstip ophalen. We wensen u alvast veilige kilometers!

Ik heb toch nog een vraag

Direct een Schuifzeiloplegger huren doet u makkelijk online bij Westland Trailer Verhuur.

Nu reserveren