Multitemp koel-vries trailer huren

Multitemp koel-vries trailer huren

Koel-vries trailer met dubbele verdamper (multitemp)

Een geïsoleerde box trailer die bestemd is om temperatuursgevoelige producten te kunnen vervoeren noemt men een koeltrailer. Doordat de koel-vriestrailer beschikt over een temperatuurrecorder, is de vervoerder in staat om de temperatuur in de trailer te beheren tussen de -25°C en +25°C. Met een gekoelde trailer kan men vervolgens temperatuurgevoelige producten vervoeren, zoals bijvoorbeeld bloemen, voedsel (AGF) en pharmaceutische middelen zoals medicatie: zowel bevroren als gekoeld. De vloer, de wanden en het dak van deze koel-vriestrailer zijn geïsoleerd wat zorgt voor het behouden van de juiste temperatuur.

Meer dan slechts één uitvoering

Koeltrailers kunnen worden opgedeeld in twee categorieën: single-temp en multi-temp. Een single-temp koeltrailer wordt vooral gebruikt voor het vervoeren van goederen die afhankelijk zijn van één en dezelfde temperatuur. Koel-vriestrailers uit de categorie multi-temp worden gebruikt voor ladingen die bestaan uit goederen die van verschillende temperaturen afhankelijk zijn.

Een multi-temp (of bi-temp) trailer bestaat uit meerdere compartimenten die zorgen voor de regulatie van de temperatuur. Dit type trailer beschikt dan ook over dubbele verdampers.

Naast de standaard koeloplegger, is het ook mogelijk om koeltrailers te huren die beschikken over uitgebreide specificaties. Zo kan een koel-vriestrailer beschikken over een laadklep, palletkist of stuuras. Al onze koel-vriestrailers zijn voorzien van ladingvastzetstangen, hebben een start/stop-systeem voor brandstofbesparing en zijn prima geschikt voor ferries. Daarnaast kunt u nog kiezen uit een trailer met 2- of 3 assen. 

Wilt u een koel-vriestrailer met dubbele verdamper huren? Klik dan hieronder op 'reserveren', of neem contact met ons op. Voor ons overige aanbod kunt u een kijkje nemen bij onze vloot

Een Multitemp koel-vries trailer huren bij Westland Trailer Verhuur?

Multitemp koel-vries trailer huren

Specificaties koel-vries trailer met dubbele verdamper (multitemp)

  • Laadhoogte van minimaal 250cm
  • Voorzien van een dubbele verdamper
  • Opslagcapaciteit van 33EP (of 26PL)
  • Diverse ladingzekering mogelijkheden
  • Voorzien van geldige APK
  • Voorzien van geldige CFK
  • FRC op aanvraag

Hoe werkt het huren van extra transportmaterieel?

Beschikbaarheid aanvragen
Op de homepage kunt u gemakkelijk een beschikbaarheidsaanvraag doen voor het gewenste transportmaterieel uit onze huurvloot.

Bevestiging
Eén van onze medewerkers neemt vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op om de beschikbaarheid van het materiaal dat u wenst te huren te bespreken.

Voertuig ophalen
Vervolgens kunt u het transportmaterieel op de afgesproken dag en tijdstip ophalen. We wensen u alvast veilige kilometers!

Ik heb toch nog een vraag

Direct een Multitemp koel-vries trailer huren doet u makkelijk online bij Westland Trailer Verhuur.

Nu reserveren