Koel-vries trailer huren

Koel-vries trailer huren

Met laadklep

Koel-vries trailer 

Een koeltrailer is een geïsoleerde box trailer die ervoor bedoeld is om de temperatuur te kunnen beheren. Dit stelt de vervoerders in staat om producten te vervoeren die temperatuurgevoelig zijn: denk hierbij aan bloemen, voedsel (AGF) en pharmaceutische middelen zoals medicaties. Zowel de vloer als het dak en de wanden van deze koel-vriestrailer zijn geïsoleerd, wat resulteert in een juiste temperatuur voor de goederen. De producten kunnen hierdoor zowel bevroren als gekoeld worden vervoerd. Met onze koel-vriestrailers kunnen temperaturen tussen de -25°C en +25°C door middel van de temperatuurrecorder worden gereguleerd.

Diverse uitvoeringen en specificaties

Koeltrailers kunnen zowel single-temp als multi-temp zijn. Hiermee kan de vervoerder kiezen tussen koel-vriestrailers die zowel gebruikt kunnen worden voor goederen van één bepaalde temperatuur of goederen die verschillende temperaturen nodig hebben. Multi-temp koelers bestaan uit meerdere compartimenten waarmee de temperatuur onafhankelijk kan worden gereguleerd. Hierdoor kunnen verschillende goederen tegelijkertijd worden vervoerd.

Naast standaard koelopleggers, is het ook mogelijk om koeltrailers te huren die beschikken over uitgebreide specificaties. Denk hierbij aan koel-vriestrailers met optionele laadklep, stuuras, palletkist of dubbele verdamper. Onze koel-vriestrailers zijn voorzien van ladingvastzetstangen, hebben een start/stop-systeem voor brandstofbesparing en ze zijn ferry-geschikt. Daarnaast is er nog de keuze tussen 2- of 3-assige trailers.

Wilt u een koel-vriestrailer met laadklep huren? Klik dan hieronder op 'reserveren', of neem contact met ons op. Voor ons overige aanbod kunt u een kijkje nemen bij onze vloot

Een Koel-vries trailer huren bij Westland Trailer Verhuur?

Koel-vries trailer huren

Specificaties single temp koel-vries trailer met laadklep

  • Opslagcapaciteit van 33EP (of 26PL)
  • Voorzien van een laadklep
  • Laadhoogte van minimaal 260cm
  • Diverse ladingzekering mogelijkheden
  • Voorzien van geldige APK
  • Voorzien van geldige CFK
  • Voorzien van geldige LPK
  • FRC op aanvraag

Hoe werkt het huren van extra transportmaterieel?

Beschikbaarheid aanvragen
Op de homepage kunt u gemakkelijk een beschikbaarheidsaanvraag doen voor het gewenste transportmaterieel uit onze huurvloot.

Bevestiging
Eén van onze medewerkers neemt vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op om de beschikbaarheid van het materiaal dat u wenst te huren te bespreken.

Voertuig ophalen
Vervolgens kunt u het transportmaterieel op de afgesproken dag en tijdstip ophalen. We wensen u alvast veilige kilometers!

Ik heb toch nog een vraag

Direct een Koel-vries trailer huren doet u makkelijk online bij Westland Trailer Verhuur.

Nu reserveren