Containerchassis huren

Containerchassis huren

Containerchassis

Een containerchassis is een type oplegger dat wordt gebruikt om op een eenvoudige manier containers te vervoeren. Ze moeten geschikt zijn het laden en lossen van een container te kunnen verdragen: vaak behoorlijk intensief voor een onderstel. Door gebruik te maken van een degelijk containerchassis, ben je er dus zeker van dat de container stevig staat en stabiel en veilig kan worden getransporteerd naar de eindbestemming.

De meeste chassis zijn geschikt voor diverse maten containers, uiteenlopend van 20ft tot 45ft. De containers worden met behulp van een twistlock snel en eenvoudig aan het chassis vastgemaakt.

In alle soorten en maten

Containerchassis zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Zo bestaan er zowel vaste- als multifunctionele containerchassis. Dit laatste type is zeer breed inzetbaar doordat deze uitgeschoven kan worden. Daarbij zijn er onder andere nog het chassis met zwanenhals, chassis die geschikt zijn voor tanks en kipchassis.

Voor meer informatie over de mogelijkheden, kunt u contact met ons opnemen.

Wilt u een containerchassis huren? Klik dan hieronder op 'reserveren', of neem contact met ons op. Voor ons overige aanbod kunt u een kijkje nemen bij onze vloot

Een Containerchassis huren bij Westland Trailer Verhuur?

Containerchassis huren

Specificaties containerchassis

  • Geschikt voor 20 ft, 40 ft, 2 x 20 ft & 45 ft
  • Keuze uit Euro of Slider
  • Liftas optioneel

Hoe werkt het huren van extra transportmaterieel?

Beschikbaarheid aanvragen
Op de homepage kunt u gemakkelijk een beschikbaarheidsaanvraag doen voor het gewenste transportmaterieel uit onze huurvloot.

Bevestiging
Eén van onze medewerkers neemt vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op om de beschikbaarheid van het materiaal dat u wenst te huren te bespreken.

Voertuig ophalen
Vervolgens kunt u het transportmaterieel op de afgesproken dag en tijdstip ophalen. We wensen u alvast veilige kilometers!

Ik heb toch nog een vraag

Direct een Containerchassis huren doet u makkelijk online bij Westland Trailer Verhuur.

Nu reserveren