Boxtrailer huren

Boxtrailer huren

Boxtrailer

Een boxtrailer, ookwel bekend als de kastentrailer, is een gesloten oplegger. De boxtrailer is één van de meest gangbare trailers in de wegtransportsector. Door de stevige zijwanden is de boxtrailer één van de meest veilige en populaire opties als we het over transportmaterieel hebben. Met een boxtrailer kunnen diverse goederen, met of zonder pallet worden vervoerd. Denkt u hierbij aan consumptiegoederen, waardevolle of breekbare goederen, hangende goederen of andere producten die veilig en droog vervoerd dienen te worden. 

Aan keuze geen gebrek

Een boxtrailer wordt over het algemeen geladen en gelost via de achterdeuren. Dit kan direct aan een laadperron of door middel van een laadklep. Onze boxtrailers zijn beschikbaar met diverse afmetingen, opslagcapaciteit en aantal assen.

De boxtrailer is een alternatief voor de schuifzeiltrailer en wijkt af door de stevige zijwanden. Toch kan ook een schuifzeiltrailer soms de perfecte oplossing voor u zijn. Waar u ook op zoek naar bent: bij WTV Westland bent u aan het juiste adres voor al uw transportbenodigdheden.

Wilt u een boxtrailer huren? Klik dan hieronder op 'reserveren', of neem contact met ons op. Voor ons overige aanbod kunt u een kijkje nemen bij onze vloot

Een Boxtrailer huren bij Westland Trailer Verhuur?

Hoe werkt het huren van extra transportmaterieel?

Beschikbaarheid aanvragen
Op de homepage kunt u gemakkelijk een beschikbaarheidsaanvraag doen voor het gewenste transportmaterieel uit onze huurvloot.

Bevestiging
Eén van onze medewerkers neemt vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op om de beschikbaarheid van het materiaal dat u wenst te huren te bespreken.

Voertuig ophalen
Vervolgens kunt u het transportmaterieel op de afgesproken dag en tijdstip ophalen. We wensen u alvast veilige kilometers!

Ik heb toch nog een vraag

Direct een Boxtrailer huren doet u makkelijk online bij Westland Trailer Verhuur.

Nu reserveren