Bakwagen huren

Bakwagen huren

Bakwagen

Een bakwagen is een vrij licht type vrachtwagen, vergelijkbaar met een bus. Deze wagens kunnen gezien worden als een schakel tussen een normale vrachtwagen en een bestelwagen. Ze zijn perfect geschikt voor het vervoeren van zowel lichte als zwaardere producten en worden veelal ingezet bij verhuizingen. Voor het vervoeren van zwaardere goederen, is een bakwagen met laadklep/lift aan te raden. Hiermee kan de vervoerder de producten gemakkelijk in- en uitladen.

Flexibel vervoer

Doordat zowel de cabine als de bak direct op het chassis zijn gemonteerd, kan stabiliteit worden gegarandeerd en zijn ze goed wendbaar. Het rijden van een bakwagen voelt hierdoor aan als het rijden in een grote auto. Afhankelijk van het gewicht dat vervoerd wordt, kan het dan ook zijn dat slechts een rijbewijs B al voldoende is om met de bakwagen de weg op te mogen.

De meest voorkomende variant op de Nederlandse markt is de wagen met gesloten laadbak.

Wilt u een bakwagen huren? Wij verhuren ze via onze website! Klik hieronder op 'reserveren', of neem contact met ons op. Voor het overige aanbod dat u van ons kunt huren, kunt u een kijkje nemen bij onze vloot.

Een Bakwagen huren bij Westland Trailer Verhuur?

Bakwagen huren

Specificaties bakwagen

  • Bak- of koelwagen
  • Met of zonder slaapcabine
  • Met of zonder laadklep
  • Diverse bakmaten

Hoe werkt het huren van extra transportmaterieel?

Beschikbaarheid aanvragen
Op de homepage kunt u gemakkelijk een beschikbaarheidsaanvraag doen voor het gewenste transportmaterieel uit onze huurvloot.

Bevestiging
Eén van onze medewerkers neemt vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op om de beschikbaarheid van het materiaal dat u wenst te huren te bespreken.

Voertuig ophalen
Vervolgens kunt u het transportmaterieel op de afgesproken dag en tijdstip ophalen. We wensen u alvast veilige kilometers!

Ik heb toch nog een vraag

Direct een Bakwagen huren doet u makkelijk online bij Westland Trailer Verhuur.

Nu reserveren